Гідравлічні та аеродинамічні машини. Насосні і повітродувні станції: методичні вказівки до виконання курсового проєкту та контрольної роботи - Кравчук, Андрій Михайлович; Кравчук, Олександр Андрійович (КНУБА, 2023)
Містять порядок і послідовність виконання контрольної роботи з дисципліни «Гідравлічні та аеродинамічні машини» та курсового проєкту з дисципліни «Насосні і повітродувні станції». Призначено для студентів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія», які навчаються за освітньою програмою «Водопостачання та водовідведення» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво».
В авторській редакції
Keywords: машини гідравлічні; машини аеродинамічні; станції насосні; станції повітродувні