Інформаційні технології побудови стилістики в ландшафтному проектуванні - Левченко, О. В.; Косаревська, Р. О. (КНУБА, 2010)
у статті представлений огляд побудови стилістики в ландшафтному проектуванні з використанням інформаційних технології на прикладі програмного пакету для проектування дизайну ландшафту: "Наш Сад Рубін 9.0"
Keywords: програма; ландшафтний дизайн; сад; план; 3D; 712