Енергоефективні іновації у будівництві - Іванова, Л. С. (КНУБА, 2018)
Енерго - і ресурсозбереження в будівельній галузі є прямим наслідком техногенного та антропогенного впливу на екологічну ситуацію в світі , а також потужним стимулом інновацій на будівельному ринку. У вітчизняній галузі будіндустрії є ряд проблем , які потребують вирішення для забезпечення розвитку енерго - та ресурсозберігаючих тенденцій.
Keywords: енергоефективність; ресурсозбереження; інновації; будівництво; технічне переоснащення; інвестиції