Теплова зварювальність aрматури класу А500С - Клімов, Ю. А. (КНУБА, 2017)
Наведені результати експериментальних досліджень теплової зварювальності арматури класу А500С.
Тепловая свариваемость арматуры класса А500С
Termal weldability of reinforcement grade А500С
Keywords: зварювальніть; арматура; вуглецевий еквівалент; міцністні і деформативні характеристики