Зміна парадигми управління проєктами розвитку територій - Куценко, М. М. (КНУБА, 2021)
Період, який переживає зараз світова економіка, випробовує її на міцність і витривалість. Те, що раніше планувалось для впровадження у далекому майбутньому, тепер стає нагальною необхідністю. Пандемія COVID-19 безсумнівно вплинула і на підходи до управління та ведення бізнесу.
Keywords: управління проєктами; розвиток територій