Інформаційна система логістики в торгівлі як складова інформаційних систем управління підприємствами - Цюцюра, Світлана Володимирівна; Криворучко, Олена Володимирівна; Десятко, Альона Миколаївна; Пашорін, Валерій Іванович (КНУБА, 2017)
Розглянуто проблему інформаційної системи управління логістикою підприємства торгівлі як підсистему інформаційної системи управління організацією/підприємством та особливостей розроблення інформаційних систем управління логістикою торговельного підприємства. Запропоновано поєднати управління матеріальними, фінансовими та інформаційними потоками торговельного підприємства, а також структуризувати властивості інформаційної системи логістики підприємства торгівлі.
Keywords: інформаційна система; логістика; логістичні системи; підприємство торгівлі