Програмна реалізація розрахунку поетапного руху матеріалу на грохоті - Орищенко, С. В. (КНУБА, 2010)
Виконані теоретичні, і експериментальні дослідження робочого процесу вібраційного грохота із визначенням та урахуванням впливу матеріалу, що підлягає сортування, стали передумовою для розробки програмної реалізації розрахунку технологічних параметрів руху матеріалу для кожного етапу. Розроблений алгоритм і методика розрахунку передбачає можливі умови взаємодії куска матеріалу із робочим органом. Встановлено, що в загальному випадку рух куска можливо розділити на шість етапів.
Keywords: вібраційний грохот; робочий орган вібраційного грохота.; 621.928.23