Неораціоналістичні тенденції в стильовому розвитку сучасного багатоквартирного житла в Україні - Сухаревський, К. В. (КНУБА, 2016)
На прикладі вітчизняних проектів в рамках постмодерністичного направлення в статті розглянуто неораціоналістичну течію.
Keywords: неораціоналізм; постмодернізм; багатоквартирна житлова архітектура в Україні