Професія бухгалтера: принципи та особливості дотримання етичних аспектів - Коршак, Вікторія Володимирівна; Гаман, Галина Володимирівнa (Ліра-К, 2025)
В умовах становлення соціально відповідального суспільства, з одного боку, та актуалізації цифрових трансформацій, з іншого, положення і принципи професійної етики оновлюються, відіграючи вагому роль у професії бухгалтера. Враховуючи динамічність розвитку даної професії важливо розуміти основні тенденції та проблеми, що знижують якість роботи бухгалтерів.
Keywords: бухгалтер; етичні аспекти; відповідальне суспільство; цифрова трансформація; професійна етика; 174:657