Формування обмежень на землях природно-заповідного фонду, як інструмент для забезпечення сталого розвитку їх земель - Богатир, Д. В.; Свиридовська, Світлана Миколаївна (КНУБА, 2021)
Для збереження природних ресурсів, забезпечення соціальної справедливості та досягнення екологічної стабільності розвитку територій природно-заповідного фонду встановлюють обмеження, однією із цілей яких є саме забезпечення сталого розвитку земель природно-заповідного фонду.
Keywords: природно-заповідний фонд землі; збереження природних ресурсів