Навчально-лікувальні заклади для дітей з вадами розвитку централізованого композиційного типу - Кравченко, І. Л. (КНУБА, 2014)
В статті представлений аналіз закордонного досвіду проектування та будівництва навчально-лікувальних закладів (НЛЗ) для дітей з вадами розвитку за композиційною ознакою. Для аналізу обрані НЛЗ централізованого композиційного типу
Keywords: навчально-лікувальні заклади (НЛЗ) для дітей з вадами розвитку; діти та підлітки з фізичними вадами; централізований композиційний тип