Реалізація оптимального динамічного режиму реверсування роликової формувальної установки - Ловейкін, В.; Почка, К. (КНУБА, 2015)
Розроблено конструкцію роликової формувальної установки з приводом від високомоментного крокового двигуна, що вмонтований в укочувальні ролики і забезпечує комбінований режим зворотно-поступального руху формувального візка з оптимальним динамічним реверсуванням.
Realization of the optimum dynamic mode of a reversal of roller forming installation
Keywords: роликова формувальна установка; режим руху; привід; ролик; кроковий двигун; roller forming installation; movement mode; drive; roller; step engine