Самореалізація людей з інвалідністю в спортивній діяльності - Шамич, Олександр Миколайович; Озерова, Ольга Анатоліївна; Андріянова, Валентина Анатоліївна (Ліра-К, 2025)
У статті акцентовано увагу на тому, що залучення людей з інвалідністю у спортивну діяльність відіграє велику соціальну значущість не тільки для такої людини, але і для суспільства в цілому. Саме такий підхід є яскравим відображенням гуманістичних тенденцій розвитку сучасного суспільства.
Keywords: самореалізація; інвалідність; спортивна діяльність; людина з інвалідністю; self-realization; a person with a disability; sports activity; 796.01-056.24