Залежність показників реставраційної цем’янкової штукатурки від способу ущільнення штукатурної суміші - Молодід, О. С. (КНУБА, 2012)
наведено результати досліджень впливу способу ущільнення запропонованої реставраційної цем’янкової штукатурки, після її формування в опалубку, на створення в ній тріщин, міцність на стиск, міцність зчеплення з основою та пористість.
Keywords: реставрація; цем’янкова штукатурка; ущільнення; штикування; розчинна суміш; фізико-механічні показники; вібрування