Методичні вказівки до самостійної роботи з математичної статистики - Наголкіна, Зоя Іванівна; Соколова, Людмила Віталіївна; Філонов, Юрій Петрович (КНУБА, 2024)
Викладено розділ математичної статистики, який включає в себе обробку і аналіз статистичних даних одновимірної і двовимірної вибірки. Містить стислі теоретичні відомості і приклади обробки вибірок, а також набори вибірок для самостійної роботи. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 073 «Менеджмент», 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування».
Keywords: статистика математична