Динаміка насосного безакумуляторного приводу землерийних машин - Пелевін, Л.Є.; Рашківський, В.П. (КНУБА, 2002)
Розглянемо в першому наближенні динаміку насосного безакумуляторного гідравлічного приводу постійної продуктивності для робочого органу землерийної машини, наприклад, машини для трамбування
Keywords: динаміка насосного приводу; безакомуляторні землерийні машини