Оцінка вартості міської нерухомості з врахуванням впливу функціонального і економічного зносів - Крумеліс, Юрій Всеволодович; Тригуб, Р. М. (КНУБА, 2011)
Розглянуті процеси управління міською нерухомістю, які дуже часто потребують виконання грошової оцінки різних об’єктів. Процедура оцінки об’єктів міської нерухомості завжди пов’язана втрати їх вартості, викликаної впливом різних видів зносу. Розглянуті типи завдань, з якими можна зіткнутися при розрахунку функціонального та економічного зносів об’єкта, а також наведені приклади різної ділової активності для підрахунку величин мультиплікатора.
Keywords: економічний знос; функціональний знос; величина мультиплікатора; экономический износ; функциональный износ; величина мультипликатора; economic deterioration; functional deterioration; multiplier value