Сталий розвиток малих підприємств в умовах воєнного стану в Україні : нові можливості для відновлення будівельного сектору - Алавердян, Валерія; Алавердян, Людмила (КНУБА, 2025)
В умовах триваючої війни в Україні інфраструктура країни зазначила суттєві пошкодження, викликавши надзвичайну потребу у відновленні житлових та соціальних об’єктів. У цей непростий час державно-приватне партнерство (ДПП) стало ключовим механізмом, який дозволяє об’єднати ресурси держави та приватного сектору для реалізації масштабних відновлювальних програм. Але як забезпечити ефективність цієї взаємодії?
Keywords: малий бізнес; воєнний стан; відновлення будівництва; державна підтримка; інновації в будівництві; малі підприємства