Методика чисельного дослідження антиплоских нестаціонарних коливань масивних елементів конструкцій - Ворона, Ю. В.; Козак, А. А.; Черненко, О. С. (КНУБА, 2011)
На основі співвідношень методу потенціалу побудовано чисельний алгоритм для розв’язання задачі про нестаціонарні антиплоскі коливання пружних масивів, послаблених отворами. Розв’язана тестова задача про динамічний деформований стан пружного простору з циліндричним отвором кругового перерізу та модельна задача про коливання простору з двома отворами
The procedure for numerical analysis of solids antiplane transient oscillations
Методика численного исследования антиплоских нестационарных колебаний массивных элементов конструкций
Keywords: нестаціонарні коливання пружного масиву; антиплоскі нестаціонарні коливання; масивні елементи конструкцій; 539.3