Принципы формирования природоинтегрированной архитектуры - Гордиенко, Ю. С. (КНУБА, 2010)
В статті роздивляються принципи та прийоми формування природоінтегрованої архітектури.
Keywords: природоінтегроване середовище; комфортне архітектурне середовище; природоінтегрована архітектура; 72.01