Специфіка формування ландшафтної архітектури та її вплив на формування образу міста - Страшко, Е. Г. (КНУБА, 2016)
У статті описуються специфічні особливості формування ландшафтної архітектури, роль ландшафту в створенні образу міста, етапи розвитку ландшафту м. Полтава.
Keywords: ландшафт; Полтава; історія; история; landscape; Poltava; history; 712.2/.4:711