Міцність бетонів у конструкціях логістичного центру збудованого за іноземні інвестиції - Голубничий, Анатолій Володимирович; Голубничий, Г. А. (КНУБА, 2012)
Наведені результати досліджень міцності бетонів у залізобетонних конструкціях логістичного центру.
Keywords: бетони; міцність; конструкції; бетоны; прочность; конструкции; concrete; strength; construction