Архітектурно-містобудівна естетика Ч.1 : Історичні підвалини та етапи художньо-естетичних перетворень сучасного архітектурного і міського середовища - Тімохін, Віктор Олександрович; Шебек, Надія Миколаївна; Булах, Ірина Валеріївна; Зінов'єва, Олена Сергіївна; Рябець, Юлія Степанівна (КНУБА, 2026)
Розглянуто загальні принципи та положення архітектурно-містобудівної естетики, Наведено основні відомості, поняття та підходи до дослідження та практичного впровадження естетики в архітектурні та містобудівні проєкти. Сформульовано основні засади художньо-естетичного формування сучасного архітектурного та містобудівного середовища. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти архітектурних спеціальностей.
Keywords: 711.1; 72.01