Архітектурне опорядження будівель як науковий напрям - Самойлович, В. В. (КНУБА, 2008)
Наведено обгрунтування та розглянуті основні задачі і методи досліджень наукового напряму "Архітектурне опорядження будівель".
Keywords: дослідження наукові; будівлі опорядження; опорядження архітектурне