Комплексна система організації перевезень на основі інтервальних графіків транспортування - Бабіч, В. І.; Білик, Ю. А. (КНУБА, 2010)
Розглянуто загальний підхід до організації перевезень з висвітленням основних складових даного процесу. Запропоновано математичні моделі для розв'язання задач побудови ІГТ. Запропоновано розгляд комплексного управління та висвітлено основні етапи формування замовлень на транспортування з використанням інформаційних технологій управління проектами.
Keywords: перевезення; графік транспортування; модель; метод; система; інтервальний графік; комплексний підхід; управління проектами; класифікація; схема транспортування; 004.413.2:656.025.4