Методы ограничения легкового транспорта в городах - Дубова, С. В.; Васильєва, А. Ю.; Сильчук, В. А. (КНУБА, 2009)
Розглянуті основні шляхи подолання заторів у містах - мегаполісах. На основі системного підходу визначені основні групи заходів: штучне обмеження кількості легкових автомобілів у місті, реконструкція та будівництво дорожньо- транспортних споруд, використання методів організації дорожнього руху. Наведені приклади.
Keywords: затори у містах; легкові автомобілі у містах