Інструменти оцінювання ефективності, результативності та потенціалу команди будівельної організації - Івахненко, Ірина; Омеляненко, Діана (КНУБА, 2024)
В даній роботі розглядаються інструменти для оцінювання ефективності, результативності та потенціалу команд у будівельних організаціях. Актуальність теми зумовлена необхідністю підвищення продуктивності та конкурентоспроможності компаній в умовах швидко змінюваного ринку будівельних послуг.
Keywords: оцінювання ефективності; інструменти оцінювання; потенціал; результативність; продуктивність; управління проектами; система оцінювання; 658