Графіка в інтер'єрі - Хавкун, Г. М. (КНУБА, 2015)
Надається визначення поняття «графіка в інтер’єрі»; проведений структурний аналіз графіки як засобу формування інтер’єру; виявлені принципи розміщення графічних зображень в просторі інтер’єру.
Keywords: графіка; інтер'єр; функція; принцип розміщення