Mathematical methods in ecology - Kotovenko, O. A.; Miroshnychenko, O. Yu. (KNUBA, 2024)
They contain methodical instructions for performing practical works and necessary for their implementation concise theoretical material on the basic methods of equations approximate solution, with the help of which ecological systems and processes models can be presented. Intended for students majoring in 101 «Ecology», 183 «Technologies of environmental defense» educational – qualification Master's level. Містять методичні вказівки до виконання практичних робіт та необхідний для їх виконання стислий теоретичний матеріал з основних методів наближеного вирішення рівнянь, за допомогою яких можуть бути подані моделі екологічних систем та процесів. Призначені для здобувачів спеціальностей 101 «Екологія», 183 «Технології захисту навколишнього середовища» освітньокваліфікаційного рівня «магістр.
Математичні методи в екології
Keywords: methods mathematical; ecology; екологія; математичні методи