Аналіз доцільності формування та виведення на ринок нового об’єкту нерухомості - Тацій, Ю. О. (КНУБА, 2013)
Проведено дослідження підходів до девелопменту нерухомості і виявлені основні напрямки аналітичних досліджень які визначають доцільність виведенні нового об’єкту на ринок нерухомості з врахування існуючого містобудівного середовища.
Keywords: аналітичні дослідження; девелопмент нерухомості; містобудівне середовище; об’єкт нерухомості; ринок нерухомості; циклічність ринку нерухомості; analytical work; real estate development; urban conditions; real estate; real estate market; cycle of real estate market