Вплив транспортно-планувального вузла на якість обслуговування вулично-дорожньої мережі - Курінний, О. М. (КНУБА, 2018)
Розглянуто дослідження впливу транспортно-планувального вузла на якість обслуговування вулично-дорожньої мережі міста. Пропонується набір критеріїв, які характеризують оцінку якості вулично-дорожньої мережі та її елементів.
Влияние транспортно-планировочного узла на качество обслуживания улично-дорожной сети
The impact of transport-planning node on the quality of service of the city`s street and road networks
Keywords: транспортно-планувальний вузол; вулично-дорожня мережа; якість обслуговування вулично-дорожньої мережі; transport-planning node; street and road network; quality of service of the city`s street and road networks; 711.11