Системний аудит об'єктів інженерно–транспортної інфраструктури - Рейцен, Є. О.; Смоляренко, О. Т. (КНУБА, 2015)
Виділено поняття «інженерно–транспортна інфраструктура» та «експертна система». Наведені класифікації ІТІ і способи раціональних досліджень суб’єктивних факторів, що діють на безпеку руху при проведенні аудиту. Проаналізовано сучасні проблеми, що впливають на безпеку руху з відповідними висновками.
Keywords: системний аудит; інженерно-транспортна інфраструктура (ІТІ); експертна система; безпека руху; системный аудит; инженерно-транспортная инфраструктура; экспертная система; безопасность движения