Політичні засади формування регіональної політики : криза вітчизняної практики - Гаврилюк, Каріна Карленівна (Економічна думка, 2016)
Метою статті є визначення рівня задоволеності громадян України регіональною політикою, роботою місцевих органів влади, динаміки рівня довіри до місцевих органів влади різного рівня, вироблення рекомендацій щодо покращення роботи місцевих органів влади і відповідно зростання довіри громадян до них.
Keywords: регіональна політика; політичні засади формування регіональної політики; 332.14(477)