Креативне управління в будівельній сфері: технологія «Фабрика Ідей» як інструмент інновацій - Півень А. Ю.; Кубанов, Р. А. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
У сучасному архітектурно-будівельному середовищі, яке характеризується високою конкуренцією, нестабільністю ринку та швидкою цифровою трансформацією, підприємства стикаються з необхідністю пошуку нових управлінських рішень. Одним із перспективних напрямів є впровадження креативних технологій управління, що дозволяють активізувати внутрішній потенціал організації, стимулювати генерацію нових ідей та формувати унікальні конкурентні переваги. Технологія «Фабрика ідей» постає як інструмент стратегічного оновлення управлінської моделі, орієнтованої на творчість, гнучкість і залучення персоналу до процесу прийняття рішень. Її застосування сприяє формуванню середовища, де інновації стають не винятком, а нормою управлінської практики.
Keywords: технологія «Фабрика Ідей»