Монументальне мистецтво в архітектурі України - Ковальський, Л. М.; Гречко, Н. С. (КНУБА, 2016)
В статті проаналізовано місце монументального мистецтва в сучасній архітектурі України.
Keywords: монументальне мистецтво; сучасна архітектура; естетика архітектури; місце графіті в архітектурі