Проект реконструкції дорожньо-транспортного перетину вулиць Крайньої, Сулеймана Стальського та Братиславська в місті Києві - Караванський, О. В. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Будівництво дорожньо-транспортного перехрещення в різних рівнях передбачає великі капіталовкладення. Разом з тим його економічна доцільність виправдовується економією за рахунок скорочення транспортних витрат та кількість ДТП на вузлі. Світова та вітчизняна практика накопичила великий досвід будівництва дорожньо-транспортного перехрещення в різних рівнях , що дає можливість оцінювати всю різноманітність цих споруд в містах с метою подальшого удосконалення та розвитку їх проектування, будівництва та експлуатації.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; проект реконструкції; реконструкція длрожньо-транспортного перетину; будівництво; дорожньо-транспортний перетин; 625.739:711.163