Вплив планувальноï та транспортноï структур мicта на формування системи технiчного обслуговування легкових автомобiлiв iндивiдуального користування (на прикладі міст України) - Петруня, О. М. (КНУБА, 2013)
Розмір території, розрахункова чисельність населення міста, кількість автомобілів індивідуального користування, планувальні умови, конфігурація мережі магістральних вулиць та доріг - основні складові, що впливають на особливості розміщення системи технічного обслуговування легкових автомобілів у місті. Представлені особливості розміщення даних об'єктів для міст України різних категорій.
Keywords: міста України; транспортна та планувальна структура міста; рівень автомобілізації; система технiчного обслуговування легкових автомобілів індивідуального користування