Бурдж-Халіфа - апогей розвитку висотного будівництва - Єжова, О. І. (КНУБА, 2014)
Розглядаються сучасні тенденції та напрямки будівництва висотних будинків. Аналізується будівля Бурдж-Халіфа в Дубаї. Формування елементів зовнішнього оздоблення, конструктивної побудови та функціонального планування.
Keywords: висотні будинки; висотні споруди; найвища будівля в світі; елементи зовнішнього оздоблення