Менеджмент стінових, оздоблювальних та захисних матеріалів - Амеліна, Наталія Олексіївна; Майстренко, Алла Анатоліївна; Бердник, Оксана Юріївна; Петрикова, Євгенія Миколаївна (КНУБА, 2025)
Розглянуто основні поняття теорії виробничого менеджменту в діяльності промислових підприємств з виробництва будівельних матеріалів. Призначено для здобувачів для здобувачів першого «бакалавр» рівня вищої освіти спеціальності G1 «Хімічні технології та інженерія» за ОПП «Новітні технології сучасних стінових та оздоблювальних матеріалів».
Keywords: матеріали стінові; матеріали оздоблювальні; менеджмент; 691:693.69(075)