Ергогенна дієтика і збалансоване харчування у підготовці спортсменів - Антонюк, О. А.; Савіна, М. В. (Ліра-К, 2026)
Ергогенна дієтика та збалансоване харчування для спортсменів базуються на правильному співвідношенні вуглеводів, білків та жирів для підтримки енергії, відновлення та загального здоров'я. Вуглеводи є ключовим джерелом енергії, білки необхідні для відновлення м’язів, а здорові жири забезпечують довготривалу енергію та гормональний баланс.
Keywords: ергогенна дієтика; харчування збалансоване; спорцмени; підготовка