Зростання анти-архітектурних тенденцій і протиріч на вітчизняному ринку житлової нерухомості та обгрунтування термінологічного нововведення поняття динаміки у сучасну теорію архітектури - Книш, В. І. (КНУБА, 2017)
Досліджується зростання архітектурних тенденцій та протиріч на вітчизняному ринку житлової нерухомості, а також обґрунтована доцільність внесення у теорію архітектури додаткового складового її елемента під назвою ДИНАМІКА з метою визначення нового напрямку науковопрактичного підсилення дієздатності подолання супротиву процесів навколопроектної протидії.
Keywords: нововведення в теорію; динаміка; ринок житлової нерухомості; проектно-будівельний бізнес; багатофакторність впливовості; подолання супротиву; багатоквартирне житло (БЖ); нововведения в теорию; динамика; рынок жилищной недвижимости; проектно-строительный бизнес; многофакторные влияния; преодоление сопротивления; многоквартирное жилище (МЖ); innovations in the theory; dynamics; housing market; design and construction business; multifactorial influence; overcoming resistance; multiapartment building (MAB)