Заходи підвищення надійності роботи комп'ютерного обладнання та безпеки персоналу в енергонасичених будівлях і спорудах - Глива, Валентин Анатолійович; Клапченкко, Василь Іванович; Теренчук, Світлана Анатоліївна; Левченко, Л. О. (КНУБА, 2008)
Досліджено основні чинники негативного впливу на людей нестабільності функціонування технічних засобів в умовах високої енергонасиченості будівель та надано практичні рекомендацій щодо його зниження.
Keywords: інформаційні комп'ютерні мережі; енергонасиченість будівель; стабільність роботи обладнання; енергопостачання; моніторинг електромереж