Шляхи зниження екологічних ризиків шлакових відвалів металургійних комбінатів, Україна - Хрутьба В. О.; Нікітченко Ю. С.; Крюковська Л. І.; Лук'янова В. В.; Спасіченко О. В. (КНУБА, 2021)
Метою цієї роботи є кількісна оцінка рівня зниження екологічних ризиків шлакових відвалів металургійних підприємств при використанні металургійних шлаків як альтернативного дорожньо-будівельного матеріалу.
Ways of reduction of environmental risks of slag heaps of metallurgical enterprises, Ukraine
Keywords: металургійні шлаки; відвали металургійних комбінаті; екологічні ризики; конструкція дорожнього одягу; metallurgical slag; dumps of metallurgical combines; environmental risks; construction of road clothes; 504.62:625.8]:669:67.08