Аналіз автоматизованого будівництва багато поверхових житлових громадських будинків і споруд в Японії - Черненко, К. В. (КНУБА, 2014)
На основі використаних наукових джерел японських дослідників і будівельників зроблена спроба проаналізувати і визначити позитивні напрямки роз витку нового напрямку у будівництві технології автоматизованого зведення багатоповерхових будинків.
Keywords: аналіз; автоматизація у будівництві; робот; автоматичні системи; дистанційно-керовані системи; запрограмовані системи; роботи автономні з сенсорними датчиками; analysis; construction automation; robot; automatic systems; remotely controlled systems; programmed systems; autonomous robots with touch sensors