Типи і параметри технічних засобів для очищення дорожнього покриття прибудинкових територій - Приймаченко, Олексій Віталійович (КНУБА, 2008)
Розглянуто параметри техніки по прибиранню дорожнього покриття із врахуванням особливостей технологій прибирального процесу, функціональних особливостей та планувальних рішень дорожнього покриття.
Keywords: прибудинкова територія; очищення дорожнього покриття; технічні засоби для очищення дорожнього покриття; типи технічних засобів механізованого прибирання; параметрами технічних засобів прибирання; прибиральні машини; санітарне очищення населених міст; транспортне планування міст