Партійний дискурс щодо соціальної держави в Україні - Денисова, Анастасія Олександрівна (Бескиди, 2017)
Політичні партії в Україні пройшли етапи важкого та неоднозначного становлення. Подолавши шлях від уламків "партії влади" радянських часів, орієнтованих на використання адміністративного ресурсу до технологічних проектів, спрямованих на маніпуляції громадською думкою у ході виборчих кампаній.
Keywords: партійний дискурс; політична партія; соціальна держава; 329:316.334.3(477)