Логістика електронної комерції: стан та перспективи розвитку в Україні - Самойленко, Антоніна (КНУБА, 2025)
В сучасному світі електронні технології набувають стрімкого розвитку та активно розвивається новий напрям бізнесу ‒ електронний. За даними досліджень, український ринок електронної комерції швидко розвивається. Саме для підприємств електронної торгівлі ефективність логістики має принципове значення. Оцінювання ефективності логістичної діяльності вказує на «вузькі» місця і перепони у отриманні запланованих результатів, є основою для ухвалення обґрунтованих рішень в процесі підвищення конкурентоспроможності підприємства електронної торгівлі.
Keywords: Логістика; електронна комерція; конкурентоспроможність; електронний бізнес