Зарубіжна практика застосування симетричних перетворень у містобудуванні - Панченко, О. О. (КНУБА, 2011)
Анотація: у даній статті розглянута закордонна практика застосування симетричних перетворень у містобудуванні. Проаналізована архітектурнопланувальна композиція планів таких міст, як Вашингтон, Канберра, Токіо, Нью-Делі, Бразиліа, Пекін.
Keywords: симетрія; містобудування; композиція плану міста