Типологічні особливості «емотивного» архітектурного середовища - Шебек, Н. М. (КНУБА, 2014)
Розглянуто типові ознаки і критерії досконалості середовищних утворень для людей схильних до бурхливих емоційних реакцій.
Keywords: архітектурне середовище; типологія; суб’єкт середовищної діяльності; критерій досконалості; architectural environment; typology; participant of environmental activity; criterion of perfection