Метод інкорпорування системи машинного перекладу в інформаційно-організаційне середовище підготовки іноземців - Палій, С. В. (КНУБА, 2013)
Проведено систематизацію сучасних систем машинного перекладу. Наведено критерії відбору систем машинного перекладу для інкорпорування в інформаційно-організаційне середовище доуніверситетської підготовки та соціальної адаптації іноземців. Визначено оптимальну систему для такого інкорпорування. Наведено метод інкорпорування системи машинного перекладу в інформаційно-організаційне середовище підготовки іноземців.
Keywords: доуніверситетська підготовка іноземців; соціальна адаптація; дистанційне навчання; інформаційно-організаційне середовище; машинний переклад; 004:378